Funky & Friends

Funky & Friends
Dit concept is ontstaan uit de behoefte om de vrienden en kennissen van Funky & Serious bij elkaar te brengen in een relaxte omgeving.
Funky & Serious richt zich op de doelgroep van mensen van 35 jaar en ouder. Op dit moment is er voor deze doelgroep weinig tot geen mogelijkheid om op regelmatige basis een gezellige avond te beleven met hun eigen leeftijdgenoten. Funky & Serious erkent dit en hoopt met dit concept aan de behoefte te voorzien.
 
Funky & Friends is een evenement waarbij de gasten centraal staan en waar de organisatie de gasten het zo gezellig mogenlijk wil maken. Daarom is er gekozen om vanaf 21:00 t/m 22:30 welkomstdrankjes uit te delen en zullen er ook in die periode hapjes worden geserveerd.
 
Daarnaast is wordt er ook entertaiment geregeld. Naast meerdere DJ's zullen er andere acts zijn die voor extra sfeer zorgen.
Een van de hoogte punten van de avond is een verrassing waarbij de gasten actief aan mee moeten doen. Dit zal de sfeer nog verder ten goede komen.
 
Als je op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen rondom dit evenement dan kan dat via facebook. Klik op de onderstaande links en vindt de pagina leuk.
 
 
of volg ons via twiiter op 
 

Previous Events

Next Event